2022. március 19.
Időpont
1 nap
Időtartam

Egynapos túrára invitál Benneteket a Csámborgó Adventures, a kirándulás egyik fő attrakciója a Bükk-fennsíkon egyszerre virító hóvirág, csillagvirág, kankalin és ibolyamező megtekintése. A túra során bejárjuk a fennsík ikonikus helyeit, a Nagy-mezőt, kalandozunk a Zsidó-rét töbreiben, megnézzük az Őserdőt, gyönyörködünk a Tar-kőről és a Három-kőről látható varázslatos panorámában. A túra max. létszáma: 20 fő

Túravezető: Herpainé dr. Lakó Judit (Lyutó) 

INDULÁS/VISSZAÉRKEZÉS Bánya-hegyi elágazó (Felsőtárkány – Lillafüred úton)
INDULÁS IDEJE 2022. március 19. szombat
AZ ÁR TARTALMAZZA csúcscsokit
az első tíz jelentkező Bükk térképet kap ajándékba
a szervezést
és a magyar nyelvű túravezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA az utazást a helyszínre
Utasbiztosítás
Túrakiírás letöltése
1

1. nap – Tar-kő, Három-kő

2022. március 19-én (szombat) Egynapos túrára invitál Benneteket a Csámborgó Adventures, a kirándulás egyik fő attrakciója a Bükk-fennsíkon egyszerre virító hóvirág, csillagvirág, kankalin és ibolyamező megtekintése. A túra során bejárjuk a fennsík ikonikus helyeit, a Nagy-mezőt, kalandozunk a Zsidó-rét töbreiben, megnézzük az Őserdőt, gyönyörködünk a Tar-kőről és a Három-kőről látható varázslatos panorámában.

A túra önellátó, útközben nem lesz vízvételi lehetőség.

Tömegközlekedéssel érkezőknek az Egerből 8.30-kor induló buszjárattal érhető el a Bányahegyi-elágazó, ahonnan 15.33-kor indul visszafelé a járat.

Eger irányából autóval közlekedőknek Felsőtárkány – Lillafüred felé Répáshuta előtt található a Bányahegyi–elágazó, ahol a parkolóban helyezhető el a gépjármű.

Miskolc felől a lillafüredi úton haladva Répáshuta után található a Bányahegyi–elágazó, ahol a parkolóban helyezhető el a gépjármű.

Táv: kb. 17 km
Szintkülönbség: 540 m
Találkozó: Bánya-hegyi elágazó (Felsőtárkány – Lillafüred úton)
Indulás: 9.00Jelentkezés menete:

  1. Foglald le az utat a túraleírás melletti oszlopban található Foglald le most! gombra kattintva.
  2. A Csámborgó visszaigazoló e-mailjében található számlaszámra utalj át a jelentkezésnél
    2390.- forintot

Figyelem! Biztosítás kötelező!

A részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. A Csámborgó partnereként az Európai Utazási Biztosító (EUB) kedvezményes biztosításainak megkötésére van lehetőség, legkésőbb az indulás előtti napig, ha IDE KATTINTASZ.