Szerbia

Betelt!

Délvidék és Al-Duna

Négy napos húsvéti portya a Délvidék legszebb helyeire: Nándorfehérvár vára, Galambóc vára az Al-Dunánál és a Pétervárad Újvidéknél, túra a Vaskapu és a Kazán-szoros legszebb titkos szikláira, de megnézzük azt a helyet is, ahol a Duna és a Tisza összefolyik.
2019. április 19.
4 nap
Betelt!

Délvidék és Al-Duna II.

Háromnapos portya a Délvidék legszebb helyeire: Nándorfehérvár vára, Galambóc vára az Al-Dunánál és a Pétervárad Újvidéknél, túra a Vaskapu és a Kazán-szoros legszebb titkos szikláira, de megnézzük azt a helyet is, ahol a Duna és a Tisza összefolyik.
2019. május 17.
3 nap

A szív útján a Délvidéken

Fedezzük fel a piros szív jelzést követve Délvidék (Vajdaság) rejtett kincsét, melyet közelsége ellenére sok magyar kiránduló és túrázó sem ismer. Nevezzük bár Álmos-hegynek (Mons Almus), Köles-hegynek, Tarcal-hegységnek vagy Fruška Gorának (szerbül Фрушка Гора), ez a kis hegység szép lezárása a Kárpát-medence Alföldjének dél felől. Ezen kívül több délvidéki várost, Újvidéket, Péterváradot, Karlócát – Horvátországban pedig Eszéket és Vukovárt is felfedezzük. Túravezetők: Fekete Mónika, Barna Béla, Asszonyi Evelin és Rúfusz - 0 nap szabadság szükséges!  INDULÁS/VISSZAÉRKEZÉS Újvidéken találkozunk INDULÁS IDEJE 2020. május 30., szombat, reggeli órákban AZ ÁR TARTALMAZZA 2 éjszaka szállás 2-3 ágyas szobákban 1 délvidéki szerb vacsorát belépőt a Fruska Gora Nemzeti Parkba szervezést és magyar nyelvű túravezetést AZ ÁR NEM TARTALMAZZA az utazást (telekocsis rendszerben, de igény szerint szervezünk kisbuszt is) egyéb belépőjegyeket a további étkezést Utasbiztosítás
2020. május 30.
3 nap