2020. június 13.
Időpont
1 nap
Időtartam

Egy nagyon szép egynapos, Budapest-közeli 13 kilométeres túra: Szendehelyről indulunk reggel és Magyarkúton át Nógrád névadó falujáig gyalogolunk, ahol túránk végén megnézzük a nagyon hangulatos várromot is. A túra egyben az előző kéktúra szakasz folytatása, aki pecsételni jönne annak is ajánlott, végig a kéken megyünk.

Júniusi szombat a kéktúra jegyében, 4 pecsét megszerzése, 13,7 kilométer egy nap alatti gyaloglással.  A túra kutyabarát.  A túra max. létszáma: 18 fő

Túravezető: Barna Béla

INDULÁS/VISSZAÉRKEZÉS Szendehely, Katalinpuszta – Nógrád
INDULÁS IDEJE 2020. június 13-án, szombat reggel találkozunk Katalinpusztán
AZ ÁR TARTALMAZZA csúcscsokit, túramagvakat
a szervezést
és a magyar nyelvű túravezetést
AZ ÁR NEM TARTALMAZZA az utazást a helyszínre (telekocsikkal próbáljuk megoldani)
az étkezéseket
Utasbiztosítás
Túrakiírás letöltése
1

1. nap – Szendehely - Nógrád szakasz (13,7 km)

2020. június 13-án, szombaton reggel 9-kor találkozunk Szendehelyen. Szendehely Budapesttől egyórányi autóútra fekszik, Váctól is csak 14 km. Aki vonattal jönnne Pestről, annak a Nyugatiból 8.07-kor induló vonattal 8.32-re ér Vácra, onnan pedig összelogiztikázzuk az indulási ponthoz való jutást. Szendehelyről Magyarkúton át gyalogolunk Nógrádig.  Nógrádban közösen megnézzük a várromokat, majd hazaindulás. 

Jelentkezés menete:

  1. Foglald le az utat a túraleírás melletti oszlopban található Foglald le most! gombra kattintva.
  2. A Csámborgó visszaigazoló e-mailjében található számlaszámra utalj át a jelentkezésnél
    2500.- forintot

Figyelem! Biztosítás kötelező!

A részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítás. A Csámborgó partnereként az Európai Utazási Biztosító (EUB) kedvezményes biztosításainak megkötésére van lehetőség, legkésőbb az indulás előtti napig, ha IDE KATTINTASZ.