JELENTKEZÉS

Van mikor igen, de van olyan is, hogy a túravezető már a célországban várja a csapatot, így nem tudtok közösen utazni, de ilyenkor is keresünk optimális megoldást!

Nyilván minél előbb, de persze az utolsó pillanatban is dönthetsz úgy, hogy jönnél. Az utazásoknak ugyanis nincs jelentkezési határideje, addig lehet jelentkezni, amíg van szabad hely, ilyen egyszerű. Ha azonban adhatunk egy tanácsot, akkor akár egy fél évre, évre is tervezhetsz előre. Mi is sokszor több hónappal, gyakran egy évvel az utazás időpontja előtt leszervezzük az utat, mert így jobb helyeket, jobb szállásokat és jobb szolgáltatókat lehet elcsípni.

Helytől és túra jellegétől, hosszától függ, a leggyakoribb a 8-14 esetleg 16 fős kis csapatok. Nyolc ember befér egy mikrobuszba is, 10-12 ember még kényelmesen beül egy étterembe.

Nincs. A kor nem erény, hanem állapot. Nagyon sok 60 év fölötti ember teljesítette velünk például a Himalájában, Ladakban a Markha-völgyi trekkinget (5200 m), vagy a kirgiz Ala-Kul trekkinget, stb. A vidám, fiatalos életérzés sem korfüggő. Sok túránk gyerekbarát is, és főleg belföldön, de a nem repülős útjainknál sokszor kutyabarát túráink is vannak.